Глушник Камаз 54115

Цена: 2,077 грн

Товар сертифікований, відповідає всім вимогам та стандартам якості. Доставка у будь-яку точку світу

Артикул: 54115-1201010 Категория:
Описание

Глушник Камаз 54115 для вантажного автомобіля від заводу виробника в Україні можна купити при зверненні до спеціалізованого онлайн-магазину. Деталь відповідає всім існуючим стандартам якості. Гарантується та оперативна доставка замовлень повністю по всьому світу.

Особливості глушника для КамАЗ 54115.

Глушник Камаз 54115 для вантажної машини від найкращого заводу виробника – гарантується гарний вихлоп. Продукції характерна наявність та наступних характеристик:

  • Країна виробник – Україна.
  • Призначення – вантажні машини.
  • Матеріал – якісна низьковуглецева сталь.
  • Модель запасної частини – 54115.

Труба Kamaz для вантажного автомобіля – це не надто дорога, але ефективна запасна частина вітчизняного виробника. До складу пристрою входить трійник, який призначається для з’єднання лівої та правої труби з наявністю зовнішнього діаметра в межах 8,9 см.

Деталь виробляється на основі низьковуглецевої сталі. Не обходиться тут і без високоякісного покриття. На зовнішню поверхню запасної частини, фахівцями був нанесений шар захисної термостійкої емалі.

Виробництво продукції здійснювалося з урахуванням усіх існуючих заводських технологій. У зв’язку з цим гарантується присутність справжньої стабільності точності складання, а також одержуваного розміру. Додатково деталь повністю відповідає і всім потрібним газодинамическим і акустичним характеристикам. Все це стосується і технічних умов подальшого застосування пристрою. У будь-якій ситуації гарантується ефективність.

Купити глушник для вантажного авто Камаз 54115.

Інтернет-магазин Віроока (Virooka) пропонує до покупки вихлопну систему 54115 за вигідною та доступною ціною! Весь товар будь-якого випуску – сертифікований і має найвищу якість. У каталозі представлені інші моделі запчастин цього виду, навіть у зборі з двигуном для авто.