Глушник ГАЗ 31105

Цена: 1,086 грн

Виготовлено за унікальною авторською технологією. Виготовлений із високоякісної сталі. Доставка у Київ, Львів та по всій Україні.

Артикул: 31105-1201008-03 Категория:
Описание

Газ-31105 чи «Волга» є модернізованою версією машини з крайслерівським двигуном Заволзького заводу версії 406. Особливістю його дії є робота гучних циліндрів. Вирішує таку проблему глушник, завданням якого є зниження рівня шуму.

Пристрій глушника Газ-31105.

Глушник авто був розроблений для комфортної їзди та зниження рівня шуму двигуна автомобіля, який має свої стандарти. Його робота ґрунтується на:

  • Поглинання звукових хвиль.
  • Зміна потоку газів.
  • Зниження тиску.

Конструктивно глушник на ГАЗ 31105 406 складається з колектора, який у народі називають «штани», резонатора, сполучної та вихлопної труби. Гофра, яка виконує роль кріплення, знижує рівень вібрації, а отже рівень вихлопу.

Глушник на ГАЗ 31105 відноситься до системи випуску відпрацьованих газів, має ширину 0,5 м, висоту – 0,5 м, довжину – 1,4 м. Вага позиції – 9 кг. Виготовлений із жароміцної сталі, тому що піддається високим тепловим навантаженням.

В Україні купити високоякісні глушники до ГАЗ 31105 двигуна 406 пропонує магазин Віроока.

Купити глушник Газ-31105 в Україні.

Партнерами компанії є станції СТО, заводи не лише у таких великих містах як Київ чи Львів. За понад 20 років роботи на ринку України каталог товарів розширився для задоволення запиту будь-якого покупця. Якщо клієнт не знайшов якусь продукцію, можна зробити заявку на індивідуальне замовлення. Індивідуально під кожного клієнта можливе виконання деталі за кресленнями.

Ціни вказані під кожною позицією без додаткових зборів та платежів. Virooka пропонує систему знижок постійним клієнтам.

Продукція відрізняється безпекою. Усередині конструкції є базальтовий наповнювач для фільтрації газів. Кожна позиція відповідає стандартам якості та має сертифікати.

Купити будь-які позиції компанія пропонує з доставкою в будь-яку точку України та світу.